Rezerva acum

Selectectati perioada in care doriti sa fiti oaspetii Zara Chalet si rezervati camera dorita.

Atractii turistice

Castelul Bran

Viziteaza Castelul Bran si afla totul despre istoria acestuia. Descopera legendele cu sau fara iz de adevar care l-au facut celebru in lumea intreaga. Vila Zara Chalet se afla in imediata apropiere a castelului, poti face o plimbare pana acolo si te poti bucura de atmosfera de vacanta.

Castelul Bran
Plimbari cu ATV-ul
Plimbari cu ATV-ul

Iti place adrenalina? Ce spui de o plimbare cu ATV-ul pe dealurile din Bran si imprejurimi? Aventureaza-te si bucura-te de frumuseatea unica a zonei Bran. Lasa-te purtat de ghizi in locuri spectaculoase si traieste la intensitate maxima fiecare experienta.

Partia Zanoaga

Pasionat de schi? Nimic mai simplu. Cazeaza-te la Zara Chalet din Bran si la maxim 3 kilometri de pesiune se afla Partia Zanoaga, cunoscuta de iubitorii sportului alb datorita celor 3 partii cu grade de dificultate diferite. Fiecare partie are propriul teleschiu iar cei veniti nepregatiti pot oricand inchiria schiuri si echipamente.

Partia este dotata cu instalatie nocturna si tunuri de zapada, fiind practicabila si in iernile in care zapada nu cade din abundenta.

 

Partia Zanoaga
In apropiere
In apropiere

Sunt multe locuri de vizitat si multe experiente de trait. Oaspetii cazati la Zara Chalet din Bran primesc indrumare in functie de preferinte si spiritul de aventura.

Plimbarile pe dealurile din Bran si Moieciu incanta cu peisajul natural si casele frumos asezate pe creste. La cativa km se afla cel mai mare sanctuar de ursi din Europa. Dino Park din Rasnov este un loc in care atat cei mici cat si cei mari se vor simti extraordinar.

Manastirea Bran, Templul Ursitelor, manastirea Sinca Veche, Manastirea Rupestra si multe biserici fortificate pot fi vizitate in timp ce esti cazat la Zara Chalet. Branul si imprejurimile lui sunt locuri de poveste incarcate cu legende pline de farmec. Descopera-le!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.