De ce noi

Ospitalitatea, un stil de viata

Tu esti special si ne dorim sa simti asta in fiecare minut de cazare in Zara Chalet din Bran. Aici timpul curge lenes si l-am convins sa treaca incet peste zi sau noapte pentru a-ti oferi seri si dimineti lungi de relaxare. Linistea, pacea si armonia se resimt in fiecare camera, in curte, in zonele de relaxare create special pentru reconectare cat si in zona SPA.

Succesul nostru este datorat satisfactiei clientilor nostri. Aspectul exclusivist si luxul confortabil sunt completate de exelenta serviciilor de cazare. Aducem bucurie si asta este cea mai mare satisfactie a noastra.

Fiecare detaliu a fost studiat si inclus artistic si functional atat in camerele de cazare ale chalet-ului din Bran cat si in spatiile de relaxare. Naturalul si eleganta se combina pentru a oferi o experienta de cazare unica, vibranta.

Exclusivism si relaxare sublima

Zara Chalet din Bran este locul unde traditionalul, luxul si eleganta se regasesc in detaliile riguros studiate si combinate pentru a ceea un spatiu de cazare spectacuos. Materialele naturale se completeaza armonios cu tehnologia, fiecare camera de cazare fiind expresia ideala a ospitalitatii.

Luxury chalet
Bran

Armonie

Timp de calitate

Deconectare

Farmec electizant

O experienta desavarsita

Retrage-te in zona spa si relaxeaza-te, reculege-te si incarca-te cu enegie pozitiva. Te vom surprinde cu un cadru creat special pentru armonia trupului si a sufletului. Ti-am pregatit un refugiu care sa iti aduca beneficii prin forta vindecatoare a apei si printr-un design spectaculos.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.