Povestea noastra

Inspiratie

Nu, nu esti in Alpii Austriei sau a Elvetiei, esti in Bran la Zara Chalet.

Ne-am dorit sa oferim o experienta memorabila oaspetilor nostri, o locazie cozy in care sa se retraga si sa se bucure de un sfarsit de saptamana sau de un concediu autentic. Vila luxoasa si cocheta, prin armonia designului cu accent pe un stil rustic echilibrat, invita la relaxare si timp de calitate impreuna cu cei dragi.

Pentru noi, ospitalitatea este un stil de viata. Am facut o pasiune pentru servicii hoteliere, noi nu oferim doar servicii de cazare in Bran, oferim o experienta care se traieste si se simte in fiecare detaliu.  Eleganta, Zara Chalet iti face sederea cat mai placuta cu putinta.

Fiecare colt al chalet-ului iti creeaza o stare de confort, atat la nivel fizic cat si la nivel spiritual. Designul organic picurat cu accente rustice te indeamna sa lenevesti si sa te bucuri de priveliste la orice ora din zi.

Interiorul se contopeste cu exteriorul prin geamurile ample, iar luxul confortabil iti da acea stare de bine, de pace.

Farmec aparte

Atentia la detalii si echilibrul dintre traditional si modern fac din Zara Chalet Bran un concept de cazare care imbina armonios arhitectura cladirii cu perfectuinea naturii.

Totul a fost gandit si proiectat pentru a o feri o experienta de neuitat. Relaxarea si ospitalitatea fac casa buna impreuna.

Luxury chalet
Bran

Echilibru perfect

Pace si armonie

Moment pentru suflet

Conectare cu sinele

Traieste experienta Zara Chalet

Te invitam sa descoperi alaturi de noi experienta unei calatorii fascinante. Iti oferim servicii de cazare la superlativ intr-un chalet in care traditionalaul si modernismul se contopesc intr-o deplina si sublima armonie.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.