Rezerva acum

Selectectati perioada in care doriti sa fiti oaspetii Zara Chalet si rezervati camera dorita.

Termeni si conditii

Inainte de utilizarea site-ului www.zarachalet.ro sau de a plasarea unei rezervari prin intermediul site-ului www.zarachalet.ro va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile. Prin utilizarea site-ului precum si prin plasarea unei rezervari pe site-ul www.zarachalet.ro, va confirmati acordul de a respecta Termenii si Conditiile prezentate. Administratorul site-ului www.zarachalet.ro isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii fara anuntarea in prealabil a utilizatorilor site-ului.

1. Informatii generale

Site-ul www.zarachalet.ro este administrat de SC MAU TOUR SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu Numarul J08/3158/2008, CIF RO24841272, Adresa Str. Sextil Puscariu 37 C, denumita in continuare Administratorul Zara Chalet.

 Utilizatorul este persoana fizica sau juridica care viziteaza site-ul www.zarachalet.ro.
Clientul este persoana fizica sau juridica care plaseaza o rezervare prin intermediul site-ului www.zarachalet.ro.

 Rezervarea electronica este documentul electronic prin care clientul transmite administratorului Zara Chalet intentia de a rezerva una sau mai multe camere ale Zara Chalet, pe site-ul www.zarachalet.ro.

2. Documente contractuale

Prin plasarea unei rezervari pe site-ul www.zarachalet.ro, Clientul este de acord sa fie contactat prin email sau telefonic de catre Administrator in vederea efectuari operatiunii de rezervare.

3. Rezervarea electronica

In procesul de plasare a rezervarii, Clientul consimte ca toate datele furnizate pentru efectuarea rezervarii electronice sa fie reale, corecte si complete. Administratorul are dreptul de a anula rezervarea Clientului in situatia in care datele furnizate de acesta sunt ireale, incorecte sau incomplete.

 Toate ofertele promotionale si reducerile de pret sunt valabile in limita disponibilitatii si in limitele de timp precizate.

 Orice sesizari cu privire la eventuale neconformitati sau erori aparute in momentul rezervarii electronice, se face in scris in 48h de la efectuarea rezervarii. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Rezervarile electronice se pot face numai pe teritoriul Romaniei.

Site-ul www.zarachalet.ro nu se adreseaza minorilor. Pentru plasarea unei rezervari prin intermediul site-ului, Clientul declara ca are peste 18 ani.

4. Plata rezervarii

Rezervarea se face prin intermediul platformei 5stardesk.ro, plata avansului fiind procesata prin platforma Netopia. Clientul va fi informat prin intermediul emailului asupra rezervarii. Imediat ce plata a fost procesata prin linkul de plata, clientul va primi pe email confirmarea rezervarii facute pe www.zarachalet.ro.

5. Anularea rezervarii

Rezervarea poate fi anulata de catre Client cu pana la 7 zile inaintea datei de intrare in vigoare a rezervarii, situatie in care Administratorul va restitui Clientului integral avansul platit pentru rezervare. Restituirea avansului se va face prin virament bancar, in termen de 14 zile de la anularea rezervarii.
Pentru rezervarile anulate de Client cu mai putin de 7 zile de la data intrarii in vigoare a rezervarii, avansul nu va fi restituit.

6. Responsabilitatea Administratorului Pensiunilor

Administratorul actualizeaza disponibilitatea camerelor pe site. In situatia in care apar diferente intre disponibilitatile afisate pe site si disponibilitatile reale, Administratorul va anunta Clientul si vor remedia impreuna situatia.

7. Responsabilitatea Clientului

Utilizarea site-ului www.zarachalet.ro si/sau plasarea unei rezervari electronice pe site-ul www.zarachalet.ro, implica acceptarea in mod expres si irevocabil a Termenilor si Conditilor de catre Utilizator si/sau Client, in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data utilizarii continutului si/sau la data plasarii rezervarii electronice.

Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Administrator, fara notificarea prealabila. Acceptarea Termenilor si Conditiilor site-ului se confirma de catre Client inaintea efectuarii rezervarii electronice, prin bifarea checkboxului corespunzator din Site de pe pagina de plasare a rezervarii.

 Clientului ii revine responsabilitatea acuratetii datelor furnizate pentru plasarea rezervarii.

8. Datele personale

Datele furnizate de Utilizator si/sau Client vor fi folosite de Administratorul Pensiunilor numai pentru efectuarea rezervarii electronice. Informatiile furnizate in formularele de contact si rezervare vor fi folosite numai pentru a raspunde solicitarilor si pentru efectuarea si confirmarea rezervarilor electronice, asa cum este prevazut in Politica de Confidențialitate. In situatia in care datele furnizate sunt incorecte sau incomplete, Clientul are responsabilitatea de a notifica cat mai curand Administratorul, pentru buna desfasurarea a operatiunii de rezervare.

Plata cu cardul se face in mod securizat pe site-ul procesatorului de plati, iar Administratorul nu acceseaza datele cardului Clientului.

9. Dreptul de autor

Continutul (atat imagini cat si text) prezentat pe site-ul www.zarachalet.ro apartine in exclusivitate Administratorului Zara Chalet. Utilizatorul/ Clientul nu are dreptul sa copieze, sa altereze sau sa distribuie parti ale site-ului fara acordul scris al Administratorului. Orice actiune de acest fel se considera incalcarea dreptului de autor si poate fi sanctionata conform legii.

10. Forta majora

Nici una dintre parti nu poate fi considerata responsabila in cazuri de forta majora.

11. Legea aplicabila – Jurisdictia

Prezentul contract este supus legislatiei romane. Orice dezacord va fi rezolvat pe cale amiabila, iar in situatia in care rezolvarea amiabila nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile fara o notificare prealabila.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.